Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

„Priveste machiajul ca o bijuterie pentru fata. Joaca-te cu nuantele, umbrele, texturile – te pot transforma in mod miraculos." Francois Nars (Make-up artist si fotograf, Francois Nars este fondatorul Nars Cosmetics)

Despre mine sau ce putem spune despre Andreea Croitoru?

Machiajul profesional este o arta, poate tocmai din cauza asta artistii in domeniu sunt catalogati drept make-up artisti. Dintotdeauna am fost atrasa de frumusete si arta, lucruri pe care am incercat sa le combin si sa le transpun inca din copilarie cand frecventam cursurile scolii de arte “Victor Brauner” din municipiul Piatra-Neamt.

Pasiunea mea combinata cu arta le-am regasit în machiaj. Sunt de parere ca putem avea rezultate exceptionale numai daca ceea ce facem o facem cu multa placere si pasiune.

Sunt incantata sa ofer o frumusete naturala femeii si sa accentuez trasaturile care o avantajeaza cel mai mult, iar zambetul, satisfactia si increderea oferita clientelor mele ma fac fericita ca mi-am ales aceasta meserie.

Totodata, am o deosebita placere de a impartasi din cunostintele si experienta dobandita celor pasionati de make-up si doritorilor de a invata cat mai mult din tehnicile machiajului.

Da, pentru ca meritam sa ne bucuram de un machiaj de calitate si sa le oferim si semenilor nostri un nou look. Pana la urma fericirea consta din multe bucurii marunte.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.