Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

DETALII DE CONTACT

Andreea Croitoru – date contact make-up artist profesional Brasov. Va invitam la salonul ART & BEAUTY by Daniela Guzumas – str. 1 Decembrie 1918 nr. 18, Brasov (in cartierul Tractorul, zona de vile, alaturi de rondul de langa podul de pe str. Independentei, langa intersectia dintre str. 1 Decembrie 1918 si str. Bronzului – vezi harta).

Date contact make-up Brasov
Salon Art & Beauty / make-up Andreea Croitoru

Foarte aproape este si statia RATBV “1 Decembrie 1918”. Se poate face legatura cu linia 15 (Avantgarden – Triaj), linia 36 (Independentei – Livada Postei), linia 29 (Bartolomeu Nord – Gara Brasov), linia 9 (Rulmentul (*Coresi) – Independenţei – Stadionul Muncipal). Pentru mai multe detalii despre program, trasee si orare va rugam sa verificati direct pe site-ul RATBV https://www.ratbv.ro/trasee-si-orare/ Nu exista probleme nici cu locurile de parcare.

Desi pe pagina Andreea Croitoru – date contact make-up artist profesional Brasov apar mai multe optiuni pentru date contact – tin sa mentionez ca datorita programului incarcat in anumite perioade, rugamintea mea este sa insistati pentru urgente sau confirmari folosind numarul de telefon (eventual sms daca nu reusesc sa raspund, mail-urile si mesajele online, trimise prin formularul de contact sunt verificate si ele, dar, recomand telefonul pentru urgente sau evenimente neprevazute).  

Pentru ca organizarea si atmosfera sunt prioritare, locatia unde se desfasoara activitatea de baza a fost aleasa cu grija. Pe langa serviciile de make-up profesional salonul va pune la dispozitie si hair-stylisti + nail-artist. Pentru o parere de ansamblu se pot vizualiza poze din portofoliu pe pagina de facebook https://www.facebook.com/artbeautybydanielaguzumas/?rf=1702672286615806).

Astfel, ne vom ocupa de Dvs. intr-o atmosfera calda, prietenoasa si placuta, oferindu-va look-ul care va reprezinta cel mai bine. Evenimente cat mai placute va doresc si va multumesc pentru colaborare si intelegere!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Formular de contact

Datorita programului incarcat in anumite perioade, rugamintea mea este sa insistati pentru urgente sau confirmari folosind numarul de telefon (eventual sms daca nu reusesc sa raspund); multumesc pentru colaborare si intelegere!

Persoana de contact

Andreea Croitoru

Phone: 0721 872 573
Email: office@andreea-makeup.com
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.